Samarbetspartner

Agria djuförsäkring

Oavsett vad du har för häst eller vad du använder den till hittar du försäkringen hos Agria. Anpassade försäkringar för ridhästar, travhästar, avelshästar och mycket mer.

Fördelar med att försäkra hos Agria:

  • Samma veterinärvårdsbelopp hela hästens liv
  • Agria försäkrar även gamla hästar, ingen åldersgräns
  • Gäller i hela Norden
  • Skräddarsydda försäkringar som passar din häst
  • Fria samtal till veterinär

Läs mer om Agria hästförsäkring här

LitoVet 100% GOPO Nyponpulver ökar hästens rörlighet i lederna, det är vetenskapligt visat. Sammanlagt finns det över trettio publicerade vetenskapliga artiklar kring 100% GOPO-nyponpulver. Skyddas av 3 världsomspännande patent. Stadardiserad på den patenterade galaktolipiden GOPO som har en väsentlig ledbefrämjande funktion.

Läs mer om Litovet på hemsidan: Litovete.se

Ekholms PROB-serie är en skonsam och vårdande hud och pälsvårdsserie speciellt anpassad för extra känslig hud och lämpar sig väl till hästar, hundar och andra djur.

Många av våra produkter ger en lugnande effekt på huden och hjälper även huden bibehålla ett gott skick. Ekholms PROB-serie innehåller inga parabener, mineraloljor, paraffiner, blekmedel, färgämnen eller parfymer.

Ekholms PROB-serie har ett brett användningsområde och täcker stora delar av djurens behov utvärtes.  Till vardags och inför tävling och om du som utställare ställer extra höga krav.

Klicka in på deras hemsida: Ekholm Nordic

Marstall ser sin främsta uppgift att vara en del av hästens vardag och hjälpa dig att hitta det fodret som passar din häst bäst. De levererar Müslifoder till hästar och ponnyer på alla nivåer, sortimentet är brett och täcker behoven för tävlingshästar, avelsston, unghästar och föl.

Titta in på deras hemsida: Marstall

SCA Stallpellets är sågspån av svensk tall och gran från SCA:s sågverk i Norrland som mixas till en optimal blandning och pressas i särskild matris för att ge bästa möjliga uppsugningsförmåga. Det är nästintill dammfritt, lättmockat, lätt att lagra och hantera samt ekonomiskt. Inga tillsatser och FSC-certifierat.

Hemsida: SCA Stallpellets