Samarbetspartner

Ekholms PROB-serie är en skonsam och vårdande hud och pälsvårdsserie speciellt anpassad för extra känslig hud och lämpar sig väl till hästar, hundar och andra djur.

Många av våra produkter ger en lugnande effekt på huden och hjälper även huden bibehålla ett gott skick. Ekholms PROB-serie innehåller inga parabener, mineraloljor, paraffiner, blekmedel, färgämnen eller parfymer.

Ekholms PROB-serie har ett brett användningsområde och täcker stora delar av djurens behov utvärtes.  Till vardags och inför tävling och om du som utställare ställer extra höga krav.

Klicka in på deras hemsida: Ekholm Nordic

Swedecare, är ett bolag som producerar och säljer fodertillskott till hund, katt och häst.

Deras Nutriscienceprodukter är ursprungligen framtagna av veterinärer för veterinärer, vilket innebär att de sålts starkt övervägande genom kliniker och veterinärer huvudsakligen i England och Irland och introduceras nu på den Skandinaviska marknaden. Produkterna är således av klinisk kvalitet, dock inte läkemedelsklassade och kan därför säljas i butik.

Swedencare satsar på premiumprodukter och tummar aldrig på kvalitén när de väljer ingredienser till sina fodertillskott.

Klicka in på deras hemsida: Swedencare

Marstall ser sin främsta uppgift att vara en del av hästens vardag och hjälpa dig att hitta det fodret som passar din häst bäst. De levererar Müslifoder till hästar och ponnyer på alla nivåer, sortimentet är brett och täcker behoven för tävlingshästar, avelsston, unghästar och föl.

Titta in på deras hemsida: Marstall

SCA Stallpellets är sågspån av svensk tall och gran från SCA:s sågverk i Norrland som mixas till en optimal blandning och pressas i särskild matris för att ge bästa möjliga uppsugningsförmåga. Det är nästintill dammfritt, lättmockat, lätt att lagra och hantera samt ekonomiskt. Inga tillsatser och FSC-certifierat.

Hemsida: SCA Stallpellets