Senaste nytt

 

4:e året i rad, final i Lövsta Future Challenge Jumping U25

Rebecca och Chili Cat i Borås Grand Prix. Foto: Stefan Keturi

Nu har landslagsledningen sagt sitt och tagit ut ytterligare 3 U25-ryttare till finalen av Lövsta Future Challenge Jumping U25. Läs artikeln

Göteborg Horse Show för 8:e året i rad

Det är nu klart att Rebecca rider GHS 2020 CSI5* Scandinavium för 8:e året. Rebecca och Chili Cat kommer att göra tre starter.

Ny samarbetspartner

LitoVet 100% GOPO Nyponpulver ökar hästens rörlighet i lederna, det är vetenskapligt visat. Sammanlagt finns det över trettio publicerade vetenskapliga artiklar kring 100% GOPO-nyponpulver. Skyddas av 3 världsomspännande patent. Stadardiserad på den patenterade galaktolipiden GOPO som har en väsentlig ledbefrämjande funktion. 

Läs mer om Litovet på hemsidan: Litovete.se

Vinnare i Billdals Grand Prix

Chili Cat Grand Prix 150

Magiska Chili Cat och Rebecca vinner Billdals 150 Grand Prix genom att hoppa 0 + 0! Stort grattis!

London Star

London Star

Vår egna uppfödning London Star (f. 2014, e. Eurocommerce London – Quel Type Délle) red hem en andra plats i Silesia Equestrain Trophy, Jakubowice.

Longines Global Champions Tour Sthlm

Den 13-16 juni är det dags för Longines Globla Champions Tour Stockholm. Rebecca har blivit inbjudan att få rida Volkswagen Stockholm Grand Prix. Vi håller tummarna!

För mer information spana in Longines Globla Champions Tour Stockholm

Ranking

Ranking i Sverige

Klar för Gothenburg Horse Show

Läs pressmeddelandet med Rebecca och hennes tankar kring Lövsta Future Challenge

Vilken fantastisk helg i Borås vi har haft! Rebecca och Chili Cat var 3:e placerad i 145 och i 150 samt 4:e placerad i 150 och är därmed totalsegare av Lövsta Future Challenge! Qualita L ville inte vara sämre så hon var 2:a placerad i 140 och 4:e placerad i 145.

Idag åker teamet till danska Herning för CSI *** -tävlingar. Med följer hästarna Qualita L och Chili Cat. Lycka till, vi håller tummarna!

Följ vår Facebook-sida för liveuppdateringar.

I helgen befinner sig teamet Hallberg Fischer på tävlingarna The Equestrian centre de Peelbergen i Holland. Vi håller att tummar och tår för Rebecca, Chili Cat, Qualita L och Piedero 5!

Följ gärna vår Facebook-sida för liveuppdateringar.

Ny samarbetspartner är Ekholms PROB.

Just nu får du 15% rabatt när du uppger “Rebecca” i din beställning.

Ekholms PROB-serie är en skonsam och vårdande hud och pälsvårdsserie speciellt anpassad för extra känslig hud och lämpar sig väl till hästar, hundar och andra djur.

Många av våra produkter ger en lugnande effekt på huden och hjälper även huden bibehålla ett gott skick. Ekholms PROB-serie innehåller inga parabener, mineraloljor, paraffiner, blekmedel, färgämnen eller parfymer.

Ekholms PROB-serie har ett brett användningsområde och täcker stora delar av djurens behov utvärtes.  Till vardags och inför tävling och om du som utställare ställer extra höga krav.

Klicka in på deras hemsida: www.ekholmnordic.se

Vilken häst! Chilli Cat hoppade till månen och tillbaka i Flyinge Indoor Winter Show 150 förra helgen. Felfritt i grunden och tyvärr ett retfullt nedslag i Jump Off som räckte till en välförtjänt 5:e placering!

 

Vilken helg i Sundbyholm! ? Wilda inleder med en vinst i 130 och en 3:e placering i 140! ?? Urco d’Hoyo fortsätter med 2:a placering i 150 och därefter en 3:e placering i GP 150!! ⭐️?? #scastallpellets #finntack #marstall #pharmacare

Under midsommarhelgen var Rebecca och Urco d´Hoyo i Holländska Rotterdam och tävlade. CSIU25 Grand Prix 150 hoppade de till sig en 2:a placering!

Igår var London Star nere och myste i havet!

Vi har haft en fantastik helg här i Hammarö. Qualita L har hoppat felfritt i alla sina starter och avslutade med att vara 6:a i 140-finalen. Urco d´Hoyo var felfri i fredagens 150 och i söndags avslutade han och Rebecca 150-Grand Prix med en 2:a placering.

What a horse!! Urco d’Hoyo hoppade återigen idag felfritt i både grunden och i Jump Off. Med det gjort blev vi 2:a i den 2* 145 Grand Prix samtidigt som vi fick silver i Nordiska Mästerskapen för seniorer. Chilli Cat ville inte vara sämre och var 6:a i gårdagens 140! #scastallpellets #horze #marstall

I helgen befinner sig teamet Hallberg Fischer i Drammen med fyra hästar. Vi håller tummarna!

Equestrian Centre De Peelbergen i Holland. Rebecca och Urco d´Hoyo trimmar inför helgens tävlingar.

 

Lite teambuildning är aldrig fel! Igår var familjen Hallberg Fischer på Sherlocked och löste mystieriet i Anna´s House, The Bedroom.

I helgen bjöds det på fina framgångar när Rebecca var i danska Sommersted och tävlade. Qualita L var placerad i 2 av tre möjliga starter i 135 CSIYH. Wilda ville inte vara sämre och var placerad i 135 och 140. Chili Cat debuterade i internationell 145  och var placerad i 140.

Tävlingarna i Värnamo resulterade i två debuter. Qualita L debuterade i 140 där hon var nolla och placerad. Chili Cat debuterade i 145.

I helgen var teamet i danska Herlufmagle och tävlade. Urco d´Hoyo blev placerad i 145. Qualita L debuterade i 135 och Wilda och Chili Cat var duktiga i 140.

I helgen var Rebecca placerad i Holland med Urco på tävlingen Gemeente De Wolden Grand Prix. Detta ger henne härliga poäng i Jumping Longines Rakings världsranking.

Se henner runda här: Urco d´Hoyo

Imorgn bär det av för tävling i Holländska Zuidwolde för tävling. Vi önksar teamet lycka till!

Än är det inte klart vilka ryttare som ska rida U25 under EM i Göteborg. Här kan du följa Sveriges bästa U25-ryttare i dressyr och hoppning på deras resa mot Lövsta Future Challenge International in Gothenburg 2017.

http://lovstafuturechallenge.se/lovsta-future-challenge-international/the-road-to-gothenburg/

Teamet Hallberg Fischer har haft en bra midsommarhelg i Åby! Wilda felfri och placerad i samtliga starter, Chili Cat felfri i två av tre starter och 5:e placerad i 140. Casilla var felfri i sin 130 debut.

Natten till den 12 juni kom vårt efterlängtade lilla stoföl efter Diamant de Semilly till världen!

Tillbaka i Sverige efter två veckor i Italien. Vilka veckor det har varit, stålande sol, glass, fina hästar och bra resultat. Team Hallberg Fischer har passat på att ha teambuilding under tiden med bland annat ett besök i fina staden San Marino.

Vilken helg team Hallberg Fischer har haft i Scandinavium! Rebecca och Urco d´Hoyo debuterade i CSI 5* med väldigt fina reslutat. En nöjd ryttare, en häst som har hoppat suveränt och ett team som är väldigt glada.

Se filmen från första dagen: Rebecca och Urco d´Hoyo i Scandinavium CSI 5*

Det här är den sida där användarna hittar din webbplats blogg